Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj pověstný humor Richard Genzer (57) neztrácí, ale to, že v sobotním kole StarDance skončil i se svojí tanečnicí Janou Zelenkovou, mu jedno není. "Nikdo to nečeká, ale když tam zůstanete v těch dvou, tak už se to čekat dá. Akorát o pauze jsem řekl, že si jdu sbalit do šatny, tak to byla asi nějaká předtucha. Ale nemám pocit, že jsme něco udělali blbě," řekl Super.cz.

Se svojí tanečnicí se spřátelil, to se poznalo i při rozhovoru, kdy k ní byl velmi galantní a tvrdil, že vypadá určitě dobře, i když spadne do sněhu, takže se budou vídat dál. "Stýkat se budeme, když si tedy nevymaže můj telefon už cestou do šatny, ale nejsme úchyláci, abychom tancovali. Trávili jsme spolu hodně času, když jsem podepsal ne smlouvu na StarDance, ale exekuci na volný čas. Sblížili jsme se, až mi to přišlo divný. Je příjemná, není hysterická a myslím, že i umí fotbal," chválil Janu Richard s tím, že dobře vycházely i s jeho současnou přítelkyní Pavlínou.

Richard během StarDance také pořádně zhubnul a figuru si chce i poté udržet. "Jana mě honila, tak jsem makat musel. Změnil jsem i jídlo, protože přítelkyně je sportovkyně, takže jíme jinak. Akorát Jana, ta se furt cpe sladkým, nějaké vanilkové a čokoládové rohlíčky jsem jí musel furt kupovat. Prý na nervy. A já přitom na dietě. Měla by se odstěhovat do cukrovaru. A dole mám určitě pětadvacet, třicet kilo, ale nevážím se. Mám strach, abych se nelekl, protože svaly jsou těžší než tuk, tak abych nebyl zklamaný," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám