Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lenka Nová, do níž byl velmi zamilován Daniel Hůlka (55) a dokonce měl potyčku se zákonem, když pro ni v Olomouci trhal tulipány, se těšila na opětovné shledání. S Danem měla v pondělí večer v přímém přenosu show To byl náš hit zazpívat společně duet Dívám se, dívám. Hůlka ale nedorazil ani na generálku.

"Generálka už hodinu běžela, když pan Hůlka zavolal, že měl autonehodu, musí do nemocnice s nosem a tím pádem večer nevystoupí," řekla Super.cz Kateřina Kotalová z TV Barrandov. V televizi šíleli a na poslední chvíli sháněli náhradu. Jako obvykle při Hůlkových indispozicích padla volba na Mariana Vojtka, jenž s ním alternuje i divadelní role.

"Marian Vojtko vystoupí za něj. Ale protože má Daniel Hůlka podepsanou smlouvu, budeme trvat na lékařském potvrzení jeho indispozice a případně nárokovat smluvní pokutu," dodala Kotalová.

Hůlka má ve čtvrtek vystoupit i na slavnostním představení muzikálu Kat Mydlář. "Zatím je uveden v programu, kvůli ničemu se neomlouval," řekla Super.cz PR manažerka Martina Jandová. Mariana Vojtka ale opět mají pro jistotu v záloze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám