Hlavní obsah
Článek

Už to bude týden, co raper Rytmus (47) požádal o ruku svoji přítelkyni Jasminu Alagič (34). K tomu zásadnímu životnímu kroku už se vyjádřil leckdo, včetně bývalé partnerky Patrika Vrbovského Dary Rolins (51). Jen ta, o kterou jde především, půvabná moderátorka, doposud mlčela. S vyjádřením přišla na svém instagramu až nyní.

Její status je dlouhý až předlouhý, a pro ty, kteří už dobře nerozumí slovensky, jsme si jej dovolili volně přeložit. "Dnes je to týden, co jsem odpověděla na tu nejkrásnější otázku. Ve vteřině, bez zaváhání, jak to jen ti, kteří se v životě najdou, mají.  S obrovskou láskou a hrdostí na takového muže, jakým jsi Ty, Ti v náš velký den slíbím být Tvojí ženou až do konce života," vyznala se Jasmína.

"Ten nahoře (klidně si ho pojmenujte každý podle sebe) je k nám tak laskavý a štědrý, že mu za to všechno nikdy nepřestaneme děkovat. Žádný další život se nekoná, žádný další den se nebude opakovat, a proto každý můj okamžik musí být krásný. Protože pro něj odjakživa žiju, dnes jsi tím mým krásným okamžikem Ty, a já si nás budu užívat, dokud budu moci," pokračovala.

"Jediné, co je v životě opravdu důležité, je najít toho nebo tu, kteří tě dělají skutečně šťastným člověkem. Nic jiného důležité není, jen tvoje štěstí, protože jenom potom ho můžeš šířit dál. Miluju tě, Rytmusi, mám vás ráda a děkuji, že se vám mohu svěřit," otevřela srdce svým followerům Alagič.

Reklama

Další články

Načítám