Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss World Denisa Domanská (32) bude již v neděli bojovat o nejprestižnější titul ženské krásy v Londýně. Denisa se již tři týdny připravuje na finále. Předvedla svoji nádhernou postavu i sportovní um v podobě sedů lehů i kliků.

Na dívky čekal sportovní test. A pořádně drsný. „Sportovní test jsem si naplno užila. Byla to sice makačka, ale stálo to za to. Navíc náš „zelený tým“ skončil na skvělém třetím místě,“ komentuje sportovní souboj Denisa. O rivalitě mezi jednotlivými finalistkami prý nemůže být řeč, místo podrážení nohou si prý během sportovního zápolení hlasitě fandily. „To byl opravdu úžasný a překvapující pocit," upřesňuje modelka.

V současné době tráví finalistky Miss World 2011 několik dní ve Skotsku. „Program ve Skotsku je velmi atraktivní. Hrozně nás bavily hlavně taneční lekce. Všechny dívky byly samozřejmě také nadšené ze Skotů oděných tradičně v sukních“, dodává Denisa. Která dívka získá titul Miss World se dozvíme již tuto neděli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám