Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lexi Reed (27) se stala velkou inspirací všem silně obézním ženám. Této Američance se totiž povedlo něco, co ostatní macandy považují skoro za nemožné. Zhubla neuvěřitelných 137 kg, a to jen pomocí pohybu a změny jídelníčku.

Velký úbytek váhy ovšem zanechal na jejím těle následky. Jak šla kila rychle dolů, tuk mizel, ale vytahaná kůže zůstala a způsobovala mladé ženě nesnesitelné bolesti. S tím jí naštěstí pomohli šikovní chirurgové a dočkala se tak konečně plnohodnotného života s novým vysněným tělem.

Se svým příběhem se Lexi svěřila poprvé před necelými dvěma lety a podělila se i o fotografie. Když se vdávala, vážila neuvěřitelných 218 kilogramů a první impulsy k hubnutí přišly s obavami, které jí při tak těžké váze každý den provázely. Hlavním podnětem se ale stala touha počít potomka, a proto se s manželem (který také nebyl žádný drobeček) rozhodla pro společné hubnutí. Už po roce snažení se dostavil velký pokrok a manželé společně shodili 140 kil.

Reklama

Další články

Načítám