Hlavní obsah
Článek

První těhotenství modelka Erin O´Connor v roce 2014 odtajnila na gala party magazínu InStyle, a i to druhé se stalo novinkou a tématem večera. Pro změnu na party britské mutace Vogue, konané ve čtvrtek.

„Nikdo to nevěděl, tohle je poprvé, co to říkám. Bylo to velmi střežené tajemství. Díky bohu za všechny zimní kabáty,“ uvedla O´Connor před čtyřmi lety, když byla v očekávání poprvé. Modelce se vůbec daří držet si soukromí pod pokličkou. Teprve po gratulacích, které ji tehdy zahrnuly, napsala, že jejím partnerem a otcem dítěte je „úžasný“ Steve Gibson. Na sociální síti ho neprezentuje, do společnosti příliš nevodí.

Ještě před narozením syna Alberta v červenci 2014 Erin vyslovila přání, že by s partnerem chtěla víc dětí. „Co nejvíc, když budeme mít štěstí,“ napsala. Může být spokojená, přání se jí, jak vidno, plní.

Kariéra O´Connor odstartovala v devadesátých letech, modelka se objevila na titulkách nebo stránkách všech významných magazínů včetně právě Vogue i na molech známých návrhářů jako John Galliano, Donna Karan, Giorgio Armani, Julien Macdonald, Jean-Paul Gaultier a dalších.

Reklama

Další články

Načítám