Článek
Pomalý hrnec se v poslední době stává nepostradatelným pomocníkem v našich kuchyních. Díky němu totiž čas, který obvykle trávíme postáváním u plotny, můžeme daleko lépe využít.
Zvládne to každý
Příprava samotného vaření bývá tak snadná a rychlá, že ji zvládne i úplný začátečník a zabere vám opravdu sotva pár minut. Zbytek práce udělá Pomalý hrnec za vás. Nemusíte stát u hrnce a míchat. Nemusíte podlívat maso nebo se bát, že se vám něco připálí. Princip pomalého vaření spočívá v dušení pod bodem varu, díky čemuž si pokrm zachová všechny nutriční hodnoty a přitom se nepřipálí.
Vynikající a přitom zdravé
Pomalu vařené pokrmy jsou připravovány s minimem soli a tuku, přesto si zachovávají výraznou chuť a šťavnatost. Veškeré chutě a vůně zůstanou v hrnci do té doby, než budete servírovat. Pomalý hrnec je vhodný pro dietní recepty, velké nedělní obědy i pro sladké pečení. Uvaří snadno pro jednoho, ale poradí si i s vícečlennou rodinou. Stačí si vybrat z více než 10 typů pomalých hrnců ten pravý pro vás. Ať už se chystáte na poctivý vývar, guláš, pečené maso nebo svíčkovou, jistě oceníte jeho všestranné využití.
Vše z jednoho hrnce
Od začátku přípravy až po její konec používáte stále jednu a tu samou nádobu. Osmahnout maso nebo zeleninu? Není problém. Pomalý hrnec CrockPot Sauté je vhodný na všechny plotýnky včetně indukce. Stejně tak je každá vnitřní nádoba CrockPotu vhodná do jakékoli trouby, kde během pár minut vykouzlíte křupavou kůrčičku na kuřeti nebo sekané.
Maso, které se samo rozpadá
Měkkoučké masíčko, které se rozpadá pod vidličkou? Může být maso krásně šťavnaté, voňavé a navíc zdravé? Ano může. Přesně takové je maso z Pomalého hrnce. Jídlo, které potěší nejen vaše oko, ale hlavně vaše chuťové pohárky. Jídlo, které si opravdu zamilujete.
Vyzkoušejte naše recepty na pomalu pečenou kachnu nebo na stále oblíbenější trhané vepřové maso, stejně jako v pořadu Polopatě a přesvědčete se sami.