Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už dávno nemusíte obětovat pohodlí, když chcete krásnou podprsenku. A rozhodně se nemusíte bát, že byste v komfortním prádle nebyla přitažlivá. Těchto pět modelů v sobě spojuje eleganci a praktičnost. A pozor, slevy až 30 % právě odstartovaly!

Podprsenka, která se o vás postará

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Kdyby se podprsenkám uděloval titul královny krásy a pohodlí, bude Spacer 3D Antoinette žhavou kandidátkou. Zdobí ji květinový motiv na košíčcích a krajkový obvod, zatímco speciální materiál, ze kterého je vyrobená, chytře odvádí tělesnou vlhkost pryč od těla. To oceníte v parném létě i v zimě, kdy tak často střídáme venkovní chlad s přetopenými místnostmi. Tak co, uděláte z Antoinette svou spojenkyni do jakéhokoli počasí?

Seznamte se, Jeanne Black

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Kdo sleduje trendy, ví, že strappy pásky nesmějí chybět ani na spodním prádle. A jasno v tom má i Iva Kubelková, zkušená česká modelka, která podprsenku Jeanne Black doporučuje. Tento kousek nejen nádherně vypadá, ale hlavně fantasticky tvaruje díky svému rafinovanému střihu. Košíčky ňadra dokonale obejmou a zaoblí, zatímco jemná vrstva tylu udrží strappy ve správné poloze. Dejte na nositelku ocenění za nejkrásnější česká ňadra, určitě nebudete litovat!

Radost z bohatého dekoltu

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Trápí vás, že se na bujné poprsí těžko shání pěkná a zároveň komfortní podprsenka? To se s Johannou změnilo! Na pohled něžná kráska s bílou krajkou má vše, co velká prsa potřebují: podšité košíčky, širší ramínka i zapínání na tři háčky. A díky střihu, který rozumí plným ňadrům, váš dekolt nádherně vyzní.

Jako když mávnete kouzelným proutkem

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Zázraky se dějí a dokazuje to i podprsenka Clarisse Push-Up. S ní si totiž vymodelujte vysněný dekolt během pár vteřin! Osvědčený střih zajistí nepřehlédnutelné linie a kombinace něžné růžové s kontrastní černou krajkou se postará o nezapomenutelný pohled. Je jen na vás, komu ho dopřejete.

Extra pohodlí s decentní elegancí

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Že je skoro neviditelná? Že o ní ani nevíte? O to právě jde! Podprsenka Ivonna se díky košíčkům z hladkého úpletu a plochým švům hodí pod jakoukoliv halenku. Navíc je tak pohodlná, až zapomenete, že ji na sobě máte. Nenechte se ale ošálit jejím umírněným vzhledem. Když se podíváte zblízka, oceníte hebký materiál a precizní zpracování. A to nejlepší na konec: dopřát si ji mohou i ženy s větším poprsím!

Další články

Načítám