Hlavní obsah
Článek

Na celém světě existují pouze dva krémy, Pyratine a Renova, které získaly certifikaci přípravku proti stárnutí pleti. Pyratine má přitom původ v českých laboratořích. Tento revoluční krém obsahující přírodní látky ze skupiny cytokininů redukuje vrásky, zpomaluje stárnutí pleti a léčí růžovku.

Pyratine v šoubyznysu a blogosféře

Objev účinných látek obsažených v Pyratinu zaujal média. O Pyratinu informovala např. americká ABC nebo Česká televize. Není divu, že Pyratinu přišly na chuť mnohé z hollywoodských celebrit. A přidávají se i české známé osobnosti, např. Agáta Prachařová. Pyratine prochází na výbornou i dlouhodobým testováním populární české beauty blogerky Petry Lovely Hair. Petra si dala podmínku. Svým fanouškům řeknu pravdu. Buď Pyratine zaboduje a dostane doporučení, nebo ne. Její četné vlogy dokazují, že zabodoval. Petra Pyratine doporučuje.

Pyratine omlazuje buňky zevnitř

Jeden z objevitelů účinných látek obsažených v krému Pyratine, Miroslav Strnad Prof. Ing.,CSC.,DSc., o jejich působení na lidskou pleť řekl: „Látky Pyratine omlazují cytoskelet, což je vnitřní kostra buňky, a dávají buňce mladý charakter. To je klíčový účinek. Další z účinků je, že mají antioxidační vlastnosti. Tzn. vychytávají v buňkách škodlivé radikály, které se v těle produkují.“ Právě díky tomu Pyratine zpomaluje stárnutí pleti, ale také léčí růžovku.

Pyratine redukuje vrásky a vypíná pokožku obličeje

Aktivní složky Pyratinu jsou extrahovány z rostlin. V souladu s přísnými procedurami americké FDA (úřad pro kontrolu potravin a léčiv) proběhla řada testů, které potvrdily výrazné zlepšení textury pleti již během několika dní používání. Stejné testy zároveň ukázaly, že přípravky Pyratine v tomto směru dosahují lepších výsledků než Renova. Pyratinu se tak podařilo získat oficiální status přípravku proti stárnutí pleti a zároveň se stal nejúčinnějším krémem tohoto druhu na americkém trhu.

Pyratine hydratuje pleť a léčí růžovku

Pyratine zajistí hydratovanou pokožku bez mastného efektu. U krémů Pyratine jsou navíc prokázány proti-zánětlivé účinky a pozitivní vliv na obnovení přirozené ochranné funkce kůže. Studie Kalifornské univerzity prokázala snížení zarudnutí tváře o 42% během 14 dní používání a dokonce 67% na konci 12. týdne pravidelné aplikace krémů Pyratine. I proto je Pyratine oblíbenou volbou zákaznic s problematickou pletí a často téměř poslední záchranou pacientek trpících vážnou formou rosacey neboli růžovky. Pyratine eliminuje zarudnutí kůže, aknózní léze a pavoučí žilky. Pyratine XR lze navíc k léčbě růžovky používat zcela bez omezení.

Tradiční vánoční sleva 15%

Využijte naši tradiční vánoční slevu a kupte si velké balení Pyratine, nebo kterýkoliv jiný produkt z našeho sortimentu, s nejvyšší možnou slevou 15%. Stačí v košíku zadat kód VAN2018 a sleva 15% je vaše.

Další články

Načítám