Hlavní obsah
Článek

Obejde se bez rad stylisty i dietologa a věří, že se z ní stane herečka. Devatenáctiletá Faith Mullen by na sobě měla okamžitě zapracovat.

Oplácaná hvězdička dostala možnost exhibovat v reality show Geordie Shore, kde se stačila pozvracet. Když zrovna nestojí před kamerou, táhne ji to na jih Evropy, kde chytá bronz. Faith vystřídala několik plavek, ve kterých předvedla svou tukovou zásobu.

Britská boubelka si oblíbila také outfity s hlubokým výstřihem. Přestože na ulici poodhaluje ňadra, zdůrazňuje svou křesťanskou víru. „Chtěla bych všem ukázat, že křesťané nejsou nudní lidé. Můžu chodit na párty jak se mi zachce. Ježíš dokázal proměnit vodu ve víno, to bych chtěla taky umět,“ popsala svou víru Faith, pro níž je sex před svatbou hříchem.

Sama ale pokušení nedokázala odolat. „Nikdo z nás není dokonalý. Všichni denně hřešíme. Ježíš nás přesto všechny miluje. Nikoho nesoudím. Všichni jsme Ježíšovy děti,“ dodala hvězdička reality show Geordie Shore, kterou určitě nenajdeme v programu křesťanské televizní stanice.

Reklama

Další články

Načítám