Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelku Kate Moss (50) s přítelem Nikolaiem von Bismarckem (30) jsme mohli naposled vidět na královské svatbě princezny Eugenie. Pár pozornost veřejnosti příliš nevyhledává, spíš naopak. V Londýně nedávno zavítali na charitativní akci na podporu dětí s rakovinou, sotva se vrátili z dovolené v St. Tropez.

V loňském říjnu se sice vehementně spekulovalo o tom, že se slavná supermodelka a britský hrabě rozešli. Tyto zvěsti však rozmetali, když si spolu pořídili štěně a objevili se na několika večírcích.

Pár se začal společně objevovat od druhé poloviny roku 2015 poté, co se Kate rozpadlo manželství s Jamiem Hincem. Nikolai je synem hraběte Leopolda von Bismarck-Schönhausena a hraběnky Debonnaire von Bismarck, jejich rodokmen sahá až do 19. století. Nikolai se živí jako fotograf, přátelí se s královskou rodinou a s Kate se znal velmi dlouho před tím, než začali randit. Kamarádila se totiž s jeho matkou.

14letý věkový rozdíl pro slavný pár evidentně není překážkou, nezbývá se tedy než zeptat, jestli pak pan hrabě hodlá své partnerce někdy navléknout snubní prsten. Taková hraběnka Kate totiž nezní vůbec špatně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám