Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za měsíc by měla Michaela Maurerová (44) přivítat na svět svého třetího potomka. Těhotenství jí dává od začátku zabrat. První měsíce trpěla velkou nevolnosti a nyní je zase ráda za každou chvilku, kdy si může poležet.

Se stále se zvětšujícím bříškem se často zadýchává a ani energie nemá na rozdávání. „Na fotografii vidíte takzvanou “Vykroužkovanou matku” to znamená matku, která dnes doprovodila, čekala a vyzvedla dvě děti z jejich dvou rozdílných kroužků,“ připsala si Míša k fotce, na které odpočívá na pohovce.

„Když pominu logistiku, rozuměj kdy, kde, kdo a v kolik, a svačiny, dělání a kontrolu úkolů, přípravu večeře a jinou péči o domácnost, tak mi moc energie a času, natož toho pro sebe, nezbývá. A to teď pracuju minimálně a ještě mě čeká péče o další potomčátko,“ rozepsala se nastávající maminka, která se i přes veškerou únavu snaží dělat vše pro svá dvojčata Magdalénu a Josefa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám