Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Titul nejkrásnějšího muže roku získal Matyáš Hložek (24) v roce 2017. Vedle studia na vysoké škole se syn Stanislava Hložka (64) od té doby věnuje naplno modelingu. „Dostávám nabídky na přehlídky a pak také focení, těch je méně, ale za každou nabídku jsem rád,“ svěřil se nám během focení kampaně na sportovní legíny Muž roku 2017 s tím, že práci trenéra, které se dříve věnoval, přesunul na druhou kolej.

V poslední době ho to totiž táhne víc a víc k hudbě. „Muzika mě hrozně baví, rád bych se stal součástí nějakého muzikálu, proto jsem se taky rozhodnul jít poprvé na konkurz. Divadlo je pro mě něco nového,“ svěřil se Matyáš s tím, že účast na konkurzu probíral doma také s tátou Stanislavem Hložkem, který ho ve zpěvu naplno podporuje.

„Když jsem tam přišel, tak jsem byl hodně nervózní, bylo to hodně náročné a dostal jsem úplné okno. Muzika je do jisté míry součást mého života a říkal jsem si, že kdyby byla možnost zpívat, tak bych byl rád,“ svěřil se Matyáš, který zkusil konkurz do chystaného muzikálu Kvítek mandragory. „Dostal jsem e-mail, že jsem v druhém kole, tak uvidím, jak to dopadne. Byl bych nadšený, kdyby to klaplo,“ prozradil Hložek, který zpěv bere opravdu vážně a chodí na lekce k Lindě Finkové (50).

Reklama

Další články

Načítám