Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla jednou z nejhlasitějších žen, které otevřeně bojkotovaly show Victoria´s Secret (VS). Robyn Lawley (29) vadí, že značka odmítá na molo pustit větší modelky, třeba i z kategorie plus size. „Je mi zle a jsem unavená z toho, že vidím jen samá stejná těla,“ řekla na adresu VS a vyzvala firmu k rozmanitosti.

Andělská křídla si ale provokativně nasadila i ona, a to v rámci vánoční kampaně Simply Be s podtitulem Všichni jsme andílci. Ona konkrétně je 189 centimetrů vysoký anděl, kterého nelze přehlédnout. S křídly na zádech se spolu s dalšími dívkami, které rozměrově vyčuhují z šablony pro modelky VS, procházela na ulici v Londýně. Mimochodem, byla mezi nimi i sestřenice Gigi a Belly Hadid, které VS show šly, Joann Van Den Herik.

Lawley modelingovou kariéru zahájila v roce 2006 obálkou magazínu Dolly. Na žebříčku popularity stoupala postupně, trpělivost se ale vyplatila. V roce 2015 se stala prvním plus size nováčkem Sports Illustrated.

Reklama

Další články

Načítám