Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její profesí je sice primárně zpěv, Dara Rolins (51) ale dávno pochopila, že i vizuální prezentace její osoby je důležitá. Z toho důvodu se předvádí před objektivem fotoaparátu někdy častěji než některé profesionální modelky.

Před třemi lety se zpěvačka objevila na obálce historicky prvního čísla lifestylového magazínu Grade, nyní jeho titulku zdobí znovu. V unikátním architektonickém skvostu ji zvěčnil slovenský fotograf Lukáš Kimlička. „Focení s Lukášem je pro mě vždy výjimečný moment, protože jsme kamarádi a máme se rádi. To je vždy dokonalá výchozí pozice pro jakoukoli práci. Naše přátelské vazby nám hrály do karet, když bylo potřeba do fotek promítnout emoci,” říká Dara.

Fotilo se v nádherné vile na vrcholu Troji navržené slavnou architektkou Evou Jiřičnou. „Mezi tolika krásnými věcmi jsem se cítila jako v newyorské galerii. Čehokoli jsem se dotkla, mělo ohromnou cenu. Byl to zážitek i pro nás v tom prostoru být. To dokreslilo atmosféru fotek. Focení jsme si moc užili, a to také z toho důvodu, že jsem mohla mít na sobě kolekci navrženou Jeremym Scottem. Přišlo mi, jako by ty věci na mě byly šité,” smála se ambasadorka aktuální řady, která vznikla pro H&M a Moschino.

„Tato kolekce má výrazně hravý charakter, je odvážná, sexy a energická, a Dara ji dokonale se svým nábojem ztělesňuje. Je to neskutečná profesionálka, hvězda par excellence, kterých tu máme jako šafránu. Celý den focení doprovázely salvy smíchu a pohodová atmosféra, kterou navozovala. Zkrátka spolupráce snů,” nechal se slyšet šéfredaktor módního titulu Pavel Mahdal.

Spolupráci s popovou divou si nemohli vynachválit ani lidé z tvůrčího týmu. „Kdybychom mohli, fotíme ji non-stop, protože se vždycky zrodí titulní strana a doprovodné fotografie, které vzbudí nebývalé vlny ohlasů, stejně jako je tomu u současného čísla. Tolik slov chvály od čtenářů, ale i od konkurence, nás strašně těší,” dodal Mahdal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám