Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Thylane Lenu-Rose Blondeau rodiče už jako čtyřletou pustili do světa modelingu, dceři tím odstartovali raketovou kariéru. Poté, co ji designér Jean Paul Gaultier začlenil do své módní show, se o ní začalo mluvit a psát jako o „nejkrásnější holčičce na světě“. Vzápětí se objevila na stránkách mnoha nejen módních magazínů.

Asi největší pozornosti se dostalo fotkám, které vznikly pro pařížskou Vogue. Tehdy desetiletá Thylane na nich pózovala v šatech pro dospělé ženy, botách na jehlových podpatcích a ozdobená šperky a výrazným make-upem. Nejen časopis, ale i rodiče malé modelky, reportérka a návrhářka Veronika Loubry a fotbalista Patrick Blondeau, se dočkali kritiky.

Její matka pak měla údajně prohlásit, že jediné, co ji šokovalo, byla cena náhrdelníku, který měla Thylane na sobě. Stál 3 milióny dolarů. I díky kritice jde bezesporu o jeden z nejznámějších módních foto editorialů vůbec.

Blondeau zůstala v branži, i dnes ji můžeme vidět na stránkách magazínů, v kampaních a na přehlídkových modech. Mimo jiné pracovala pro značky Tommy Hilfiger, Dolce&Gabbana nebo L´Oreal.

Jedna z fotek z diskutovaného focení pro Vogue následovaná snímky z dětství i aktuálními

Zobrazit příspěvek na Instagramu

17 !!!!!!

Příspěvek sdílený Thylane (@thylaneblondeau), Dub 4, 2018 v 3:21 PDT

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#lofficielnl10 @lofficielnl

Příspěvek sdílený Thylane (@thylaneblondeau), Říj 26, 2018 v 10:34 PDT

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Thylane (@thylaneblondeau), Říj 11, 2018 v 10:47 PDT

Reklama

Další články

Načítám