Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Kostková (47) a někdejší dívčí idol Lukáš Vaculík (61) se opět společně sejdou před kamerou. Diváci se tak možná dočkají dalšího žhavého milostného vzplanutí, které herecký pár předvedl v první řadě kriminálního seriálu Temný kraj.

Natáčení druhé série má za sebou teprve první klapku, která vášnivý polibek tentokrát postrádá. Manžel Terezy Kostkové Jakub Nvota, jehož herečka před veřejností dlouho úspěšně tajila, tak určitě nemusí žárlit. První natáčecí den se totiž odehrával na hřbitově.

A Kostková, jež ztvárňuje veterinářku Terezu Coufalovou, si spolupráci s charizmatickým Vaculíkem nemohla vynachválit. „Návraty jsou jak kdy, ale tenhle je moc příjemný. Seriál se mi líbil, takže jsem ráda, že jsem zpátky,“ pochvalovala si Kostková.

V podobném duchu hovořil i Vaculík. „Já pokračuji rád v projektech, kde mně bylo dobře – a tady mi dobře bylo. Takže jsem rád, že jsme se znova potkali a že točíme dál,“ nechal se slyšet představitel kriminalisty Petra Kraje, kterému dělá v seriálu společnost retrívr Egon.

„Někdy ten pes může být lepší než někdo, kdo vám nesedí. To je pravda, ale tady jsou bezvadný lidi i pes,“ měl hned jasno Vaculík, jemuž tak líbačka s Kostkovou z první série určitě nebyla proti srsti.

První řada seriálu skončila operací mozku Petra Kraje. Pokračování odstartuje jeho návratem do práce a dalšími zapeklitými případy, které musí se svým psím společníkem vyřešit.

Reklama

Další články

Načítám