Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Iveta Bartošová (†48) má za sebou týden plný bolesti, chvil strávených se synem Arturem a jednoho odmítnutí policejního výslechu. Dostala předvolání, aby podala vysvětlení k trestnímu oznámení. Strážce zákona ale nakonec nenavštívila. Schůzka s nimi jí připadala jako ztráta času.

Naštěstí ale nešlo o trestní oznámení na ni, nýbrž v její prospěch. Souviselo s tím, že před nedávnem byla ulice, ve které žije, uzavřená z důvodu konání akce sousedů Bartošové. Iveta ale neznámému dobrodinci ani zdaleka neděkuje.

"Zbytek pondělí jsem relaxovala. Dokonce jsem ani nešla na další výslech na policejní ředitelství, kam za mě poslal nějaký dobrák trestní oznámení, že jsem byla v naší ulici nějak omezovaná. Omlouvám se policistům, kteří se tím musí zabývat, ale podle mě stačí, že jsem jim zaslala mailovou kopii výslechu ohledně stejné záležitosti. Nevím, proč bych neustále měla dokola opakovat to samé," svěřila se Bartošová v deníkovém záznamu, jehož rozšířenou verzi její spolupracovníci paradoxně uveřejnili na zdi antifanklubu Ivety, facebookového profilu Iveta Bartošová - jediné pravé oficiální antistránky.

Kromě toho celý týden laborovala s obrovskou bolestí ramene, které se jí zanítilo. V sobotu jí ho ale lékař vyčistil. Od pátku do soboty navíc byla se svým synem Arturem, který se o ni staral, protože ji postihla viróza. "Vařil mi čaj s medem," pochlubila se zpěvačka, která podle slov svého milence Josefa Rychtáře již brzy opět nastoupí na koncertní pódia a bude znovu fanoušky oblažovat svým zpěvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám