Hlavní obsah
Článek

Obléknout během nejočekávanější módní přehlídky roku ikonickou podprsenku Fantasy Bra je velké privilegium, které nepotká jen tak nějakého andílka. Podprsenka, která je spíše šperkem, je každý rok jiná a unikátní. Její hodnota se pohybuje zásadně v desítkách miliónů korun. Poprvé ji v roce 1996 oblékla Claudia Schiffer (53).

Jsou však i modelky, kterým se poštěstilo předvádět Fantasy Bra více než jednou. Mezi takové patří Tyra Banks, Heidi Klum (50), Alessandra Ambrosio (42), Gisele Bündchen (43), Adriana Lima (42) nebo česká modelka Karolína Kurková. Nejdražší kousek oblékla v roce 2000 Gisele Bündchen. Podprsenka osázená 1300 rubíny a diamanty se spolu s kalhotkami stala nejdražším spodním prádlem v historii, s hodnotou v přepočtu téměř 341 miliónů korun. Byla také zapsána do Guinessovy knihy rekordů.

Letos se privilegia dočkala švédská modelka Elsa Hosk, která oblékne Fantasy Bra za necelých 23 miliónů korun 8. listopadu na přehlídce v New Yorku. Její vyhotovení trvalo 930 hodin a je osázena 2100 krystaly značky Swarowski. Než se jí budeme moci pokochat, připomeňme si v galerii jedinečné podprsenky z let minulých. A to je opravdu příjemná podívaná.

Reklama

Další články

Načítám