Hlavní obsah
Článek

Britský herec Idris Elba (46) se podle časopisu People stal nejvíc sexy mužem planety. Fešák známý z filmu Špína Baltimoru nebo seriálu Luther byl titulem překvapen a poctěn. „Nemohl jsem tomu uvěřit. Podíval jsem se do zrcadla a řekl si, že dneska možná vypadám trochu sexy, ale žerty stranou, je to hezký pocit. Hezké překvapení, které mi nakoplo sebevědomí,“ svěřil se v show Jimmyho Fallona Elba, o kterém se šušká, že by si mohl zahrát i příštího Jamese Bonda.

Elba se také předvedl v populární marvelovce Thor nebo jako Nelson Mandela ve snímku Mandela: Long Walk to Freedom a v mnoha dalších snímcích. Za svůj přínos britskému dramatu si dokonce vysloužil ocenění od královny Alžběty. Kromě herectví vystupuje jako DJ Big Driis a má vlastní oděvní značku. A daří se mu i v soukromí, se snoubenku Sabrinou Dhowre plánuje veselku. Z předchozích vztahů má dceru Isan (16) a syna Winstona (4).

V prestižním žebříčku se v minulých letech umístili například Dwayne Johnson, David Beckham, Chris Hemsworth, Adam Levine, Channing Tatum a v loňském roce také Blake Shelton. Elba se také objeví na obálce speciálního dvojčísla prestižního magazínu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám