Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Demi Lovato (31) strávila posledních 90 dní v protidrogové léčebně. Léčebný program však skončil 3. listopadu a populární hvězda zařízení opustila po boku nového přítele. S módním návrhářem Henrim Alexanderem Levym byla zachycena nejen v autě, ale také na večeři v restauraci v LA. Dvojice se láskyplně držela za ruce, vypadali jako dvě hrdličky. Ovšem jestli je zrovna Henri pro Demi nyní tím správným partnerem, je otázkou.

Sám totiž od svých 15 let bojuje se závislostí, léčil se několikrát. V léčebně se dokonce měl před dvěma lety potkat právě s Demi. Zkušenosti s drogami ho prý inspirovaly k tvorbě. Jeho značku oblečení Enfants Riches Deprimes nosí i hvězdy jako Sofia Richie nebo Kanye West, a dokonce i Demi.

Zpěvačka byla hospitalizována v červenci poté, co se předávkovala. Po desetidenní hospitalizaci se přemístila rovnou do léčebného zařízení. Se závislostí na drogách bojuje od svých 14 let a vždy o svých problémech mluvila otevřeně. Léčila se několikrát, a přestože nyní po boku nové lásky vypadá opět šťastně a zdravě, její okolí z nového vztahu prý není až tak nadšené.

Přátelé se obávají, že na vztah s někým, kdo má sám potíže se závislostí, není vhodná doba. Podle zdrojů časopisu People doufají, že se Demi bude plně soustředit na své fyzické a duševní zdraví. Stejné obavy má podle Hollywoodlife.com i zpěvaččin bývalý, Wilmer Valderrama, který ji navštěvoval pravidelně v nemocnici. „Wilmer si nemyslí, že je to nejzdravější rozhodnutí, a bojí se, aby to negativně neovlivnilo její zdraví, a Demi tak neskončila opět v nemocnici nebo hůř,“ svěřil se zdroj portálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám