Hlavní obsah
Článek

Nejočekávanější přehlídka roku se blíží a značka Victoria´s Secret odtajnila, kdo letos bude mít tu čest předvádět podprsenku Fantasy Bra, o které sní všechny ženy, a dost možná i muži. Tou šťastnou bude pro letošní rok švédská modelka Elsa Hosk (29). Blonďatý andílek oblékne unikátní kousek v hodnotě necelých 23 miliónů korun.

Ikonická podprsenka je každý rok jiná. Letošní kousek je zdoben celkem 2100 krystaly od značky Swarowski, topazem a stříbrem. Podprsenka má více než 71 karátů a zdobí ji stříbrné pásky a velký kámen uprostřed. Jedinečný kousek trvalo vyhotovit neuvěřitelných 930 hodin.

Sama modelka, která pro Victoria´s Secret předvádí od roku 2011, je nesmírně poctěna. „Byl to pocit, který jsem nikdy necítila. Moje tělo se šíleně třáslo nervozitou. Byla jsem tak nadšená. Rozhodně to byl moment, na který nikdy nezapomenu. Je to nejkrásnější Fantasy Bra, jakou jsem kdy viděla. Když jsem ji spatřila, myslela jsem, že si dělají legraci,“ svěřila se Hosk časopisu People.

Značka se navíc rozhodla, že svým zákaznicím letos nabídne něco extra. Podobný kousek zdobený krystaly Swarowski si tak budou moci koupit online nebo v obchodech za necelých šest tisíc korun, a to od konce listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám