Hlavní obsah
Článek

Neuvěřitelné životní příběhy, které by jen málokdo chtěl zažít na vlastní kůži. Tereza Pergnerová (49) se snaží vykouzlit lidem, kteří padli na samé dno, nový a důstojný domov. Tentokrát se s diváky podělí o velmi silný příběh pana Miroslava.

Ten si stejně jako jeho snoubenka Simona prošel nevydařeným manželstvím a pár dalšími vztahy. Když se ale seznámili, zdálo se, že našli jeden druhého. Jako zpečetění jejich vztahu se jim narodila dcera Drahomíra a oba chtěli svou velkou lásku oslavit další důležitým krokem, a to svatbou.

Z nejkrásnějšího dne života, který si pan Miroslav plánoval, se ale stal ten nejhorší. Jeho Simona mu v den svatby zemřela v náručí. „Šla dolů, že pro ni přijede auto, aby ji odvezlo k holiči. Sedla si na lavičku a řekla, že se jí nějak špatně dýchá,“ svěřil Miroslav.

„Odešel jsem, že jí skočím pro vodu, když jsem přišel, tak ležela na zemi, držel jsem ji za ruku a slíbil jsem jí, že se o holky postarám a pak mi pustila ruku, zavřela oči a odešla mi,“ dodal se slzami v očích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám