Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuvěřitelné životní příběhy, které by jen málokdo chtěl zažít na vlastní kůži. Tereza Pergnerová (49) se snaží vykouzlit lidem, kteří padli na samé dno, nový a důstojný domov. Tentokrát se s diváky podělí o velmi silný příběh pana Miroslava.

Ten si stejně jako jeho snoubenka Simona prošel nevydařeným manželstvím a pár dalšími vztahy. Když se ale seznámili, zdálo se, že našli jeden druhého. Jako zpečetění jejich vztahu se jim narodila dcera Drahomíra a oba chtěli svou velkou lásku oslavit další důležitým krokem, a to svatbou.

Z nejkrásnějšího dne života, který si pan Miroslav plánoval, se ale stal ten nejhorší. Jeho Simona mu v den svatby zemřela v náručí. „Šla dolů, že pro ni přijede auto, aby ji odvezlo k holiči. Sedla si na lavičku a řekla, že se jí nějak špatně dýchá,“ svěřil Miroslav.

„Odešel jsem, že jí skočím pro vodu, když jsem přišel, tak ležela na zemi, držel jsem ji za ruku a slíbil jsem jí, že se o holky postarám a pak mi pustila ruku, zavřela oči a odešla mi,“ dodal se slzami v očích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám