Hlavní obsah
Článek

Přestože nemůže mít Alžbeta Bartošová (26) o ctitele nouzi, její obdivovatelé mají smůlu. Sexy muzikálová zpěvačka je již tři roky zadaná. A právě kvůli tomu musí také pravidelně čelit otázkám, kdy i ona konečně oblékne svatební šaty.

„Jsme spolu už tři roky, ale všichni si myslí, že jsme spolu jenom rok. Každý se nás také ptá na to, zda bychom ten náš vztah nechtěli posunout dále. Mají pocit, že bychom do toho měli praštit,“ svěřila se se smíchem Bětka, které místo svatby naplánoval už její kamarád Pepa Vágner (33).

„Byla jsem v létě na svatbě Pepy Vágnera na Krétě a on mi říkal, že když on měl svatbu v Řecku, odkud pochází jeho maminka, tak já bych měla udělat svatbu v Tatrách. A že by to mohlo být na celý týden nejlépe,“ prozradila krásná Slovenka na castingu do nového muzikálu Kvítek mandragory.

Alžbeta o divadelní role nemá nouzi, a tak je rozhodnutá se stále ještě věnovat své kariéře. „Na rodinu jsem zatím podle mého mladá. Je mi dvacet šest let, samozřejmě nad tím přemýšlím, chtěla bych rodinu a děti, ale nechtěla bych je ještě teď, myslím, že mám zatím čas,“ svěřila nám zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám