Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejkrásnější období života si herečka známá jako intrikánka Alena z Ulice užívá plnými doušky. Tereza Vítů (25) už je měsíc maminkou prvorozeného syna Mikoláše. Se svými dojmy, které jí role maminky přináší, se dělí s fanoušky na sociální síti a stejně jako její kolegyně Aneta Krejčíková nebo herečka Michaela Tomešová se nyní pochlubila fotkou při kojení.

„Je to měsíc, co jsem máma. A dojmy? Cítím se jinak a zároveň jsem to pořád já. Přijde mi, že mateřství je o nalezení něčeho, o čem jste ani nevěděli, že vám chybí. Prostě pocit, že je s vámi někdo, kdo k vám patří. Nepodmíněně,“ svěřila se na sociální síti Tereza s tím, že její komentář pochopí pouze maminky a všem ostatním se omlouvá.

Nechat se zvěčnit při krmení svého potomka je trend nejen u zahraničních hvězd, ale také v našem malém rybníčku, kde se při kojení nechává fotit stále více známých tváří. Nutno ale říct, že Tereze, která má syna Mikoláše s přítelem Janem Alešem to na snímku zachycujícím intimní chvilky s miminkem velmi sluší.

Reklama

Další články

Načítám