Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že by trable v ráji? Slavné duo Scott Disick (35) a Sofia Richie (20) se sice přišlo podívat na dostihy v Melbourne, nicméně událost opustili předčasně. Během vášnivého rozhovoru totiž mladá modelka propukla v pláč. Snažila se sice zastavit slzy, aby si úplně nezničila make-up, ale skrýt je úplně nedokázala.

Přestože páru byla zaplacena šestimístná suma za účast na Derby Day, opustili událost mnohem dříve, než bylo naplánováno. Disickův obličej, schovaný za slunečními brýlemi, zůstal bez výrazu. Svou mladší přítelkyni se zámožný podnikatel snažil uklidnit, ovšem atmosféru už nezachránil.

Dcera zpěváka Lionela Richieho a známý záletník jsou ve vztahu už přes rok. Jedná se o první dlouhodobý vztah Disicka od definitivního rozchodu s matkou jeho tří dětí, Kourtney Kardashian. Během desetiletého vztahu s Kardashian byl Disick nesčetněkrát nevěrný, a i po rozchodu hojně vyhledával společnost mladších modelek.

S Richie se mu však podařilo usadit, ovšem neustále se o jejich vztahu spekuluje. Mladé modelce se totiž nelíbí, že má Scott stále pevné pouto s matkou jeho dětí. Ať už příčinou slz bylo cokoliv, Sofia vypadala během akce opravdu nešťastně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám