Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O jejím početí a narození informoval tisk po celém světě. Anna Jermakovová totiž přišla na svět jako nemanželské dítě slavného tenisty Borise Beckera. Protože mezi jejími rodiči, Beckerem a modelkou Angelou Jermakovovou, zrovna nešlo o dlouhodobý vztah, píše se dokonce o jediné noci v restauraci, došlo i na testy DNA. Ty potvrdily pravdivost slov Anniny matky.

Dnes se Becker k Anně hrdě hlásí a na jeho sociálních sítích se sem tam objeví její fotka s komentářem „má nádherná dcera“. A osmnáctiletá zrzka krásná opravdu je. Její figura a obličej, jemuž vévodí velké oči a plné rty, ji přímo předurčily k modelingu. Věnuje se mu stejně jako její matka před lety.

O nečekaném rodičovství se Becker před třemi lety rozepsal i ve své knize Boris Becker's Wimbledon. Mimo jiné v ní uvedl, že nevídá Annu tak často, jak by chtěl, ale spolu s její matkou pracují na tom, aby fungovali jako jiné rozvedené rodiny. „Což není tak jednoduché, uvážíme-li, jak to celé začalo,“ uvedl.

Becker má kromě Anny ještě tři syny. Noaha Gabriela (24) a Eliase Balthasara (19) mu porodila herečka Barbara Feltus a osmiletého Amadea má s manželkou Lilly, s níž se rozvádí.

Štíhlá postava a zajímavá tvář Annu předurčily k modelingu

Otci je Anna odmalička velmi podobná

Reklama

Další články

Načítám