Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světová královna burlesky Dita Von Teese se v rámci letošního evropského turné představí s show The Art of the Teese také v Praze a slibuje, že během večera plného půvabu a svádění dokáže českému publiku, proč je považována za nejzářivější hvězdu tohoto žánru.

„Moje vystoupení v Evropě jsou tak trochu jako splněný sen,“ říká Dita Von Teese. „Tato show není jako žádná jiná. Je obsazena těmi nejlepšími burleskami z celého světa, které reprezentují rozdílnost v kráse, věku, pohlaví i tvaru těla. Praha vždy byla jedno z mých nejoblíbenějších měst v Evropě, a jsem proto obzvlášť ráda, že má závěrečná show bude právě tam,“ dodává ikona burlesky.

Evropské turné The Art of the Teese začalo 12. října v Amsterdamu, další představení proběhla a proběhnou mj. v Berlíně, Londýně, Paříži a ve Vídni. Pražská show 22. listopadu pak celou letošní evropskou tour uzavře.

„Jsem vděčná za příležitost představit show, jež reprezentuje rozmanitý půvab neo-burlesky, která prožívá obrození větší, než jsem si kdy mohla představit!“ oceňuje Dita Von Teese a prozrazuje i svůj pohled na tento žánr.

„Nechci dělat show jen s hezkými spoře oděnými dívkami. Najímám ty nejlepší umělce, kteří dokáží sklidit ovace pokaždé – nehledě na rasu, etnickou příslušnost nebo tvar těla,“ říká. „Každý, kdo uvidí mou show, velmi rychle pochopí, proč je tak populární mezi ženami,“ míní Dita, která vystupuje i v kostýmech, kde ukáže téměř celé nahé tělo, jak můžete vidět v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám