Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Romantická komedie The Perfect Kiss v hlavní roli s Lucií Vondráčkovou (44) vtrhla minulý týden do kin. A jak už to tak u těchto filmů s jednodušší tematikou bývá, část diváků si neodpustila pořádnou kritiku.

Na filmovém portálu Česko-Slovenské filmové databáze si snímek, v němž Vondráčková hraje postavu Tanyi, přitažlivé mladé slečny, která nemá štěstí na partnery, nevede zas tak hrůzostrašně.

Oblíbenost zhruba kolem padesáti procent zdaleka nedosahuje pětiprocentních propadáků jiných rádoby vtipných českých komedií. Komentáře diváků by si ale Lucie za rámeček nedala.

„Čtyřicetiletá přehrávající hysterka se pokouší hrát mladý tele a přitom trousí jednu debilní hlášku za druhou,“ pustil se do Vondráčkové jeden z diváků, jenž snímek označil nemilosrdně za odpad.

A přidal se další. „Co čekat od filmu, do kterýho musel narvat Pleky 3 milióny, aby si tam mohla Marmeláda zahrát? Nic...vůbec nic,“ nešetřil kritikou další.

Ale abychom byli spravedliví, našli se i tací, jimž se kanadská romantika s rozvádějící se Vondráčkovou nadmíru líbila.

„Lucku můžu už od dob Marmelády, takže jsem k ní docela nekritický, hlavní part v zahraničním snímku podle mě zvládla ale i tak na jedničku s hvězdičkou. Někde jsem četl, že má trable jako Bridget Jonesová - no tak ale jako hezčí Bridget Jonesová. Pro fanoušky Lucky povinnost, pro ostatní fajn komedie, která na první rande nezklame,“ nechal se slyšet jeden z Lucčiných fanoušků.

Své diváky si tak romantický doják jistě najde. A co vy, chystáte se vyrazit do kina na The Perfect Kiss?

Půjdete do kina na film The Perfect Kiss s Luckou Vondráčkovou?
Ano, už se moc těším
7 %
Ne, jsou to vyhozené peníze
62,3 %
Nevím, asi si počkám, až půjde v televizi
30,7 %
Celkem hlasovalo 1433 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám