Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Janet Jackson (57) se rozhodla, že světu připomene, že je stále popovou ikonou, když vystoupila na předávání cen MTV Europe Music Awards. Její ikonické afro a tvář bez jediné vrásky rozhodně zaujalo fanoušky nejen v publiku. Maminka syna Eissy (1) zazpívala nejnovější píseň Made For Now bosky a předvedla i své největší hity, včetně pecky All For You.

Jackson rovněž převzala cenu pro světovou ikonu a promluvila k ženám, které byly sexuálně zneužívány. „Dnes potřebuji mluvit za ženy, jejichž hlasy byly utlumeny. Jsem jednou z těchto žen. Jednou z žen, které byly umlčovány, jak doslova, tak emocionálně, jednou z žen, které byly zneužity, které byly zastrašeny a žijí život ve strachu. Stojím za vámi, jste moje sestry. Dnes přináším naději, že v tomto novém světě se o sebe lidé budou starat navzájem,“ zahrnula do své děkovné řeči silný vzkaz.

Janet se stala další v řadě celebrit, které převzaly toto ocenění. List zahrnuje hvězdy, jako jsou Whitney Houston, Eminem, Bon Jovi, Queen nebo U2. Ocenění věnovala Jackson svému synovi. „Děkuji bohu z celého svého srdce. Děkuji všem fanouškům, moc vás miluji. Maminka tě miluje, Eisso,“ vzkázala na konec děkovné řeči fanouškům a synkovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám