Hlavní obsah
Článek

Janet Jackson (57) se rozhodla, že světu připomene, že je stále popovou ikonou, když vystoupila na předávání cen MTV Europe Music Awards. Její ikonické afro a tvář bez jediné vrásky rozhodně zaujalo fanoušky nejen v publiku. Maminka syna Eissy (1) zazpívala nejnovější píseň Made For Now bosky a předvedla i své největší hity, včetně pecky All For You.

Jackson rovněž převzala cenu pro světovou ikonu a promluvila k ženám, které byly sexuálně zneužívány. „Dnes potřebuji mluvit za ženy, jejichž hlasy byly utlumeny. Jsem jednou z těchto žen. Jednou z žen, které byly umlčovány, jak doslova, tak emocionálně, jednou z žen, které byly zneužity, které byly zastrašeny a žijí život ve strachu. Stojím za vámi, jste moje sestry. Dnes přináším naději, že v tomto novém světě se o sebe lidé budou starat navzájem,“ zahrnula do své děkovné řeči silný vzkaz.

Janet se stala další v řadě celebrit, které převzaly toto ocenění. List zahrnuje hvězdy, jako jsou Whitney Houston, Eminem, Bon Jovi, Queen nebo U2. Ocenění věnovala Jackson svému synovi. „Děkuji bohu z celého svého srdce. Děkuji všem fanouškům, moc vás miluji. Maminka tě miluje, Eisso,“ vzkázala na konec děkovné řeči fanouškům a synkovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám