Hlavní obsah
Článek

O tom, že je krásná nejen uvnitř, ale i navenek není pochyb. Díky její krásné tvářičce ji přeci často obsazují do českých seriálů. Nyní si Andreu Růžičkovou (39) vyhlédli také kvůli focení pro kosmetickou značku přírodních produktů. Není se čemu divit, vždyť jako fotomodelka Andrea začínala.

„Pro mě je důležité používat produkty, které nejsou testovány na zvířatech. Zabarvením ovocem a zeleninou mají mé oblíbené rtěnky a tvářenky nádherné barvy a obsahují vitamíny,“ říká Andrea. Tvář herečky čelí často nepříznivým podmínkám v maskérnách, a tak je na místě důkladná péče. Andrea si oblíbila pleťové a oční masky, které aplikuje na tvář a pár minut zároveň relaxuje. „Ten svěží pocit hydratace po několika hodinách na natáčení je k nezaplacení,“ doplňuje herečka.

Focení kampaně probíhalo na zámku Líšno, který prochází rekonstrukcí, a ujala se ho fotografka Mia Kohlerová, která zanechává ve svých fotografiích svůj originální rukopis. Charismatická dáma je ztělesněním umělce, který přesně ví, co je třeba nechat vyniknout.

Reklama

Další články

Načítám