Hlavní obsah
Článek

Nezvládá to a nemá problém to přiznat a tvářit se jako hrdinka. Mateřská dovolená prostě dovolená není a Agáta Prachařová (38) to taky nepředstírá. Upřímně svěřila, že s prvňákem Kryšpínem a batoletem Miou to není jednoduché. Tak upřímná zřejmě byla, protože jsme ji zastihli v té horší chvilce.

Nejprve jsme si na křtu knihy Haliny Pawlowské (69) Díky za fíky povídali odlehčeně o vztazích mezi mužem a ženou a jak na nich pracovat. „Důležité je dobře vařit, což je součástí těch tří P, být dobrou hospodyňkou, milenkou a zároveň reprezentovat ve společnosti. Tohle všechno mám, takže jsem v pohodě,“ smála se.

Takže její muž Jakub Prachař (40) je s ní spokojený? „Naprosto. Tedy já ho už měsíc skoro neviděla, protože chudák furt pracuje, ale když se potkáme, tak jo,“ dodala, čímž jsme začali druhou část debaty. Jak to tedy bez manžela zvládá se dvěma dětmi? „Asi se brzo zabiju, protože mám obě děti nemocné. Prvňák si včera vymknul kotník, takže hrozná scéna, dneska už s tím chodí. A Mia je nemocná už deset dní,“ vyprávěla nám, předpokládejme, že s nadsázkou, co se sebevraždy týče.

Agáta si „užívá“ skoro stejnou mateřskou jako ostatní ženy, které přestaly kvůli péči o děti pracovat. „Na konzervatoři už neučím, tam jsem skončila. Ještě tedy pracuji na Primě a fotím a píšu pro jeden časopis. To se dá zvládnout hůř a dělám to v noci, když děti usnou,“ svěřila.

Kdysi nám vyprávěla, že jí stačí malé množství spánku, ale tak už to prý není. „Už se jenom hroutím a prosím moji matku, aby si je vzala na noc,“ přiznala. Její maminka Veronika Žilková (62) ovšem odjíždí jako velvyslancova manželka do Tel Avivu, tak kdo jí bude pomáhat pak? „Já vím. Ale myslím, že ona se bude vracet, aspoň občas. Už kvůli tomu, aby mi pohlídala děti,“ uzavřela Agáta.

Reklama

Další články

Načítám