Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicki Minaj (41) ukázala na předávání cen MTV European Music Awards své umělé přednosti. Pro svá ocenění si přišla ve stříbrných šatech, ve kterých vyšponovala bujné poprsí až k bradě. Šaty měly sice vlečku až na zem, nicméně průsvitná sukně odhalila i její objemné pozadí.

Nicki zároveň otevřela večer svým vystoupením. Na jevišti se předvedla po boku holčičí skupiny Little Mix s jejich společným hitem Woman Like Me. Minaj si také odnesla hned dvě ocenění, za nejlepšího umělce v kategorii Hip Hop a za nejlepší vzhled.

Minaj v letošním roce zaujala postoj hatera a hádá se snad s každým nejen z hudebního průmyslu. Její nekonečný spor s raperkou Cardi B jí ovšem na popularitě moc nepřidal. Fanoušci se rychle rozdělili na dva tábory, které podporují buď Minaj, nebo Cardi. Nicki, která za tři měsíce začíná světové turné s raperem Futurem, má podle deníku The Sun dokonce problémy s prodejem vstupenek.

Zatímco v Evropě, kde turné začne, se prodávaly skvěle, o americkou část turné, kterou Nicki musela posunout na červen 2019, už tolik lidí zájem nejeví. Hudební experti věří, že na vině může být i raperčin negativní postoj, kterým se v poslední době prezentuje. Ať tak či onak, jedno je jisté, Nicki ví, jak své publikum zaujmout. Na své přednosti umí upoutat kdykoliv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám