Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriálového bratra herečky Kristýny Leichtové (38), herce Rostislava Nováka ml. srazilo auto. Kryštof, bratr policistky Terezy v seriálu Cesty domů se drsně zranil při úteku před policisty Vejnarem, kterého hraje Pavel Soukup a Miroslavem Etzlerem (59) v roli policisty Maška.

Kryštof policisty pořádně prohnal v lese. Protože se tato scéna natáčela po kouskách a několikrát v dost složitém terénu, kdy herci běhali lesem i roštím a přeskakovali potok, na její natáčení asi jen tak nezapomenou.

Nejvíc akce si ten den ale užil Rostislav Novák ml. Toho čekalo natáčení obrazu, v němž ho srazí auto. Protože to bylo velmi nebezpečné,zaskočil za něj kaskadér. Herec pak dotočil až závěr. Natáčení ale pečlivě sledoval. Po šílené srážce s autem skončil seriálový Kryštof v nemocnici a je udržován v umělém spánku. Co bude dál s postavou Kryštofa, uvidíte v Cestách domů už dnes večer.

Reklama

Další články

Načítám