Hlavní obsah
Článek

Čtvrté kolo StarDance přineslo zatím nejtěžší tance, slowfox a paso doble, s nimiž soutěžící bojovali všemi možnými prostředky. Herci Veronika Arichteva (37) a Michal Necpál (ano, i on se vedle tance věnuje herectví) si vypomohli stínovým divadlem a předvedli skvělou show.

Příběh, jenž se ve vymezené cca minutě a půl odehrál, se týkal milostného trojúhelníku, což si, logicky, žádalo ještě jednoho účastníka. Michal proto na parket přizval svého bratra Jakuba, rovněž tanečníka. Jejich následný boj o Veroničinu přízeň byl fantastický, shodli se na tom jak fanoušci na sociálních sítích, tak i porotci.

Minimálně jeden z nich, a to Radek Balaš, stihl sledovat a ocenit i Veroničiny šaty s výstřihem. „To nejsou šaty, to není kostým, to je atentát na mužskou část obyvatelstva, což přičítám k dobru,“ uvedl Arichtevu trošku do rozpaků. Ty se naštěstí rozplynuly v následné pochvale choreografie, která tak aspoň trochu vyvážila kritiku taneční techniky. S tou (kritikou) se v posledním kole vzhledem k výše uvedenému potýkali všichni soutěžící.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám