Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V muzikálu Fantom opery, který se bude až do června uvádět na jevišti divadla GoJa Music Hall, hraje Bohuš Matuš (50) roli milovníka Raoula. Pro svoji lásku Christine je ochoten udělat vše včetně souboje s tajemným a nebezpečným fantomem. I ve skutečnosti je zpěvák pro lásku schopný udělat hodně.

Jak jsme již několikrát informovali, novým Bohušovým objevem je mladinká Lucinka, která v květnu oslavila teprve patnácté narozeniny. Bohuš si musel svoji lásku vybojovat proti světu, když reakce okolí nebyly zrovna vstřícné, zejména kvůli věkovému rozdílu mezi partnery.

Když už se mu to podařilo, každý by řekl, že si svoji lásku bude hlídat sám pro sebe. Lucie ale zatoužila po kariéře v modelingu a přihlásila se do soutěže krásy Miss Junior. A Bohuš jí v tom rozhodně nebrání. Ba právě naopak. Svoje vlastní fanoušky na sociálních sítích prosí, aby Lucince poslali hlasy. Snad si uvědomil, že "missí nemoc", pokud by v soutěži opravdu uspěla, by ho mohla o jeho přítelkyni připravit...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám