Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Moderní žena je ta, která je sama sebou za všech okolností, a v módě demonstruje svůj vytříbený vkus. My jsme jej objevili na Chicshop.cz.

I samotný výběr zimní bundy o vás leccos napoví

Foto: Chicshop.cz
Více

Foto: Chicshop.cz

Komerční sdělení

Řešíme to každý rok, jakmile přijdou první chladné dny. Chceme být v teple a bojujeme s výběrem té správné zimní bundy nebo kabátu. Ať už to bude krátká bunda, kterou chceme nosit do města a zároveň i na hory, měla by být pro nás v tomto směru praktická. Máte z loňského roku černý oversized model a chcete nyní výraznou barvu s projmutým a prošívaným střihem? Jste elegantní typ, který potřebuje své kostýmky schovat pod dlouhý, teplý kabát? Značka Rockandblue nabízí mnohým ženám ono potěšení s výraznými sportovně elegantními modely různých délek. Ať už toužíte po péřové bundě s kožešinou nebo minimalistickém, dlouhém kabátu, nezapomeňte, že je nejvyšší čas se rozhlédnout. Ty nejlepší bundy bývají už v listopadových dnech probrané. Pro milovnice pohodlí se sportovním duchem je tu značka Snowimage a pro dámy, které potřebují nadměrné velikosti, značka Veralba, která má ve své nové kolekci podzim/zima 2018-19 i moderní nadčasové kousky klasických velikostí.

Luxusní a sebevědomé válenky s boho šarmem

Foto: Chicshop.cz
Více

Foto: Chicshop.cz

Komerční sdělení

Válenky se staly populární a ikonickou zimní obuví, která je extrémně pohodlná a maximálně teplá. A právě díky těmto vlastnostem si je oblíbila celá řada známých osobností. Klasické australské válenky Australia Luxe Co. v minimalistickém designu sladíte velmi snadno. Naopak exkluzivní italské ručně šité válenky Karma of Charme s ozdobnými prvky v oblíbeném bohémském stylu jsou už pro ty odvážnější a vyžadují více fantazie.

Prakticky i trendově s kabáty a chlupatými kožíšky

Foto: chicshop.cz
Více

Foto: chicshop.cz

Komerční sdělení

K zimě neodmyslitelně patří kabáty. Široký výběr najdete ve vzorech kostek, které rozhodně vládnou v této zimní sezóně 2018 spolu s umělými kožichy. Nejen v ulicích velkoměst svítí na dálku v podobě dlouhých i krátkých chloupků zářivých barev. Veganky jistě potěší značka Jakke, ve které rozhodně nesplynou s davem. Klasika mnohdy vítězí a pro ty základní modely, ověřené generacemi, si nemusíte chodit daleko. Je tu Rino & Pelle s oboustrannými kabáty, které vypadají jako kožené a hodí se tak ke klasickým válenkám nebo oversized teddy coat značky NA-KD.

Když hledáš, najdeš

Foto: Chicshop.cz
Více

Foto: Chicshop.cz

Komerční sdělení

Na světě je tolik značek, nabízejících dámské doplňky v podobě kabelek, batohů či peněženek. Pokud jste jejich milovnice, měla byste mít jasno proč u Vás v šatníku ty konkrétní jsou. Porovnáváte kvalitu s cenou? Máte ráda originalitu a nezáleží vám na tom, že značku nenosí české celebrity? Našli jsme italskou Cromia a úžasnou Weat! Světové, extrémně stylové značky s vysokou kvalitou. Za těmito kousky se po Vás otočí chtivé oči, právě pro svůj dechberoucí vzhled. Každá žena ví, že kožená kabelka vydrží mnohem déle, a pokud zatím nemáte zkušenost a chcete dobře investovat, zkuste Saffiano kůži, která je téměř nezničitelná. Batoh do města, shopper, crossbody nebo nyní tak oblíbené mini kabelky ve svém tvaru vydrží, a i po dvou letech nošení neuvidíte žádné tvarové defekty.

Nadčasová klasika - to je pro nás kožená bunda

Foto: Chicshop.cz
Více

Foto: Chicshop.cz

Komerční sdělení

Kožená bunda je fashion kousek, který nikdy nevyjde z módy, a snad každá žena ji vlastní. Je stylová a díky kvalitnímu materiálu i velmi odolná. Pro tuto vlastnost vydrží spoustu let. Nebojte se tedy investovat do kvality, pokud toužíte po exkluzivním designu s kvalitním zpracováním. Vyplatí se. Například kožený křivák si teprve časem a nošením získá svůj pravý charakter. Když už máte jasnou stálici v černé, zkuste změnu ve výrazné barvě. Žlutý křivák s černými kovovými prvky si bude s vaším šatníkem určitě rozumět.

Další články

Načítám