Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes je jí teprve 23, ale už vydělává pořádný balík. Kendall Jenner (28) dokonce sesadila z trůnu nejlépe placených modelek Gisele Bündchen, která se na špičce žebříčku držela neuvěřitelných 15 let. A že má modelka, která zásadně nenosí podprsenku, co slavit.

Letos má za sebou poměrně úspěšný rok. Byla hvězdou týdnů módy v těch nejprestižnějších metropolích a opět zářila na molech předních světových návrhářů. Modelingovou pauzu si ale moc neužije. Sotva skončil týden módy, už se pilně připravuje na Victoria´s Secret Fashion Show. Andílkem se Jenner stala v roce 2015, společně s kamarádkou Gigi Hadid. Od té doby se na show každoročně objevuje v rajcovním prádle.

Ačkoliv je Kendall zřejmě na vrcholu své kariéry, její soukromí je trochu záhadou. Po letní známosti s basketbalistou Benem Simmonsem, je neustále spojována s Anwarem Hadidem, bratrem Gigi a Belly Hadid. Přestože mladého modela zná téměř od dětství a objevuje se s ním často, údajnou romanci ani jeden z nich zatím nepotvrdil.

Kendall je v tuto chvíli jedinou bezdětnou sestrou ze slavného klanu Kardashian-Jenner, a přestože na zakládání rodiny má ještě dost času, její sestry si ji často dobírají, že je na řadě. Uvidíme, jestli se v dohledné době po jejím boku objeví někdo, s kým by se Kendall mohla usadit. Mezitím se v galerii můžete pokochat jejími odvážnými snímky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám