Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na veřejnost se nedostává mnoho snímků členů britské královské rodiny, na nichž by si navzájem pózovali. Výjimka ale potvrzuje pravidlo a jeden takový se objevil na sociální síti Kensingtonu. Jeho autorem je vévoda ze Sussexu Harry (39), který zvěčnil těhotnou manželku Meghan (42) v lese.

Touto fotkou vévoda a vévodkyně ze Sussexu poděkovali za vřelé přijetí na Novém Zélandu

Fotka se objevila jako poděkování za vřelé přijetí manželů na Novém Zélandu, který byl jednou ze zastávek jejich 16denní cesty po Austrálii a Oceánii. Návštěva britského páru se dočkala enormní sledovanosti, i proto, že na jejím začátku Harry a Meghan oznámili, že čekají první dítě.

Oči všech tak směřovaly především na bříško nastávající maminky, které se už kulatí. I na zmíněném snímku to jde dobře vidět, stejně jako úsměv, přestože je Meghan zachycená z poměrně velké dálky.

K fotografkám na královském dvoře se řadí i vévodkyně Kate, která je autorkou oficiálních novorozeneckých snímků svých dětí George, Charlotte i Louise.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám