Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikdo je společně neviděl od července a existuje pro to pádný důvod. Zpěvačka Rihanna (36) a miliardář Hassan Jameel podle všeho už netvoří pár. „Riri je jednoznačně znovu single. Jednoduše to mezi nimi vyprchalo, a to už před nějakou dobou. Oba jsou velmi vytížení, a ona si necítila, že patří mezi jeho priority,“ prozradil zdroj ze zpěvaččina okolí Hollywoodlife.com.

Dvojice byla spojována od června 2017, ale společně se příliš často na veřejnosti neobjevovali. Několikrát se dokonce rozešli a zase se k sobě vrátili. Poté, co se v létě objevily fotky, jak pár o něčem vášnivě debatuje během dovolené, nikoho rozchod příliš nepřekvapil. Rihanna si ostatně užívá svobodný život a je prý připravená na nové „dobrodružství“.

Oblíbená diva o svém soukromí veřejně příliš nehovoří. Po definitivním rozchodu s násilníkem Chrisem Brownem v roce 2013 randila s kanadským raperem Drakem. Ani s ním to však nevyšlo, rozešli se v roce 2016. Několikrát byla viděna s tajemným neznámým, až dokud se neusadila s Jameelem. O nápadníky jistě nebude mít nouzi, jsme tedy velmi zvědaví, kdo bude jejím příštím vyvoleným.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám