Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z malé blond holčičky už se stala dcera Ivany Jirešové (47) dospívající slečnou. Třináctiletá Sofie stejně jako každá její vrstevnice začala pomalu řešit svůj vzhled. Ráda se obléká, nechala si obarvit vlasy a ráda se líčí. Se vším už také začíná radit známé herečce.

„Jsem ráda, že s ní můžu všechno konzultovat. Už mi taky říká, co si mám vzít na sebe, oblečení si kolikrát půjčujeme,“ svěřila se nám Jirešová s tím, že jí Sofie pomáhá i při práci. „Dcera mě doma zkouší z textů a nahrává mi. A když zpívám, tak mi říká, co zní líp,“ prozradila Ivana,“ na castingu na nový muzikál Kvítek mandragory, na který se brzy začne připravovat.

Nové texty se snaží herečka nalít do hlavy, kde se dá. „Zaleží to na čase, ale nejraději se učím role doma, kde na to mám klid. Za volantem je to ošemetné, že pak nedávám pozor a nesoustředím se, ale nějaké jednoduché cvičení, u kterého nemusím tolik přemýšlet, tak to jde, učím se taky v metru, když přejíždím po Praze,“ řekla Ivana a přiznala, že je dcera po ní. Ráda by ale byla, kdyby se rozhodla pro jinou kariéru.

„Upřímně si myslím, že něco uvnitř po mně určitě má, ale já bych si samozřejmě přála, aby vystudovala a učila se něco jiného, tohle může dělat třeba jen jako koníček,“ dodala závěrem Jirešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám