Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S moderátorkou Ellen DeGeneres se diváci její show nenudí. Při příležitosti Halloweenu si ani ona neodpustila kostým, kterým si rýpla do účastnic americké seznamovací reality show The Bachelor, v níž si muži vybírají nevěstu. Šla za jednu takovou jménem Kelllly (ano, se čtyřmi L).

„Kelllly je z nejdramatičtější a nejopilejší epizody The Bachelor. V show je dalších šest dívek jménem Kelly, takže mi v této sezóně můžete říkat Kelllly D. To nejsou mé iniciály, ale velikost poprsí. Šaty mám Versace a prsa jsou od Mattela,“ rozesmála publikum Ellen. Z jejího úvodu je zřejmé, jaké mínění má o účastnicích televizní seznamky.

Vtipné přitom je, že Ellen oděná do blyštivých stříbrných šatů s obrovským výstřihem vyplněným umělými ňadry, myšleno atrapou, nechala fanoušky na Instagramu hádat, za koho se to převlékla, a mnozí z nich tipovali Kim Kardashian. Mezi dalšími tipy byly např. Mariah Carey, sestra Kim Khloe Kardashian nebo moderátorka Wendy Williams.

K hostům speciálního dílu patřila herečka Rebel Wilson, která šla za míč z filmu Trosečník, tedy za jmenovce Wilsona, nebo herec Milo Ventimiglia.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Wilson! @RebelWilson, you were hilarious.

Příspěvek sdílený Ellen (@theellenshow), Říj 31, 2018 v 12:01 PDT

Jedním z hostů Ellen byla Rebel Wilson

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám