Hlavní obsah
Článek

Než si pustíte naše video, které rozhodně stojí za to vidět, chtěli bychom vás ujistit, že tihle dva se mají fakt rádi. Ovšem přesně v duchu rčení, že co se škádlívá, to se rádo mívá. Kdo je nezná, mohl by si myslet, že se si Václav Noid Bárta (43) a Marian Vojtko (51) nemohou přijít na jméno.

Když pánové dorazili do Nedvězí na výlov rybníka, úplně zapomněli na svoje role, v nichž excelují, Maroš jako Fantom Opery v GoJa Music Hall, Vašek například jako Ježíš, a chovali se jako malí kluci. A ve srovnání z toho vyšli jako kosí bratři, jeden za 18, druhý bez 2 za 20.

Mají i společné záliby, v létě spolu závodili v rychlých vozech a také se pořádně štengrovali. S rybami to ale tak zásadní nebude. Byli na nich spolu jednou, a nedopadlo to dobře. Marian se málem utopil.

„Byli jsme spolu s Marianem jednou na rybách, jsou to asi čtyři roky. Padlo nějaké to víno a následně jsme vyrazili zakrmovat, to znamená, že vezmete veškeré svoje vybavení, návnadu a loďkou plujete doprostřed rybníka. A když jsme nastupovali do lodi, Marian udělal svůj první životní rozštěp, visel nad tou vodou a řval,“ vyprávěl Noid.

„Řeknu vám to jinak, on se ožral a já mu na to skočil. Pak jsem řekl, že už s ním v životě na ryby nepojedu, až dneska jsem to porušil,“ doplnil Marian, kterého můžeme vídat na mnohem bezpečnější loďce, v jedné z nejkrásnějších scén muzikálu Fantom opery, když vyveze svoji milovanou Christine do tajemného podzemí. Fantom opery se bude v GoJa Music Hall exkluzivně uvádět až do června, takže šancí zakoupit si vstupenky je ještě dost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám