Hlavní obsah
Článek

Firemní notebooky i telefony voní novotou, ostatní technika slouží. Co dopřát firmě letos? Máme pro vás tip. Parádní hračku pro bezdrátový přenos obrazu, díky které naroste efektivita vašich porad na dvojnásobek. Prostě kliknete a sdílíte. Bez drátů, v originální kvalitě. Zažijte ClickShare. Telefony a notebooky mizí, ClickShare zůstává.

Kouzelné tlačítko

Srdce prezentačního systému ClickShare tvoří centrální jednotka trvale připojená do vaší televize nebo projektoru a „kouzelné“ ClickShare tlačítko. Zatímco s jednotkou přijdete do styku pouze během první instalace, schopnosti tlačítka uvidíte každý den. A takhle se s ním kouzlí: Tlačítko ClickShare vložíte do USB portu a zmáčknete. HOTOVO. Profesionální sdílení obrazovky v plném rozlišení běží.

Bez nastavování, odevšad. A vždy bezpečně

Se systémem ClickShare neřešíte nic. Pusťte z hlavy nastavování poměru obrazu, rozlišení a podobných nesmyslů. Vše, co vidíte na obrazovce u sebe, bude ve stejné kvalitě zobrazeno na projekčním plátně či televizi. ClickShare funguje z každého myslitelného zařízení. Napříč zařízeními i operačními systémy. Chytrý telefon, tablet, notebook, all-in-one PC, Android, iOS, Windows, Mac. Vše bez problému. A navíc, se systémem ClickShare se nemusíte bát o bezpečnost. Zařízení podporuje několik úrovní zabezpečení až po to nejvyšší certifikované.

Až 64 připojených a 8 prezentujících

ClickShare nikoho neprotěžuje ani neomezuje. Sedí-li v zasedačce 10 lidí, všichni mohou být připojení a třeba až 8 z nich pohodlně sdílet plochu svého počítače. Mezi jednotlivými plochami se pak snadno přepínáte. Dle varianty systému také anotujete a komentujete. Zkrátka pohoda.

Dva modely řeší vše

Ten první, CSE-200 je určený pro malé a střední zasedačky. Má FULL HD rozlišení, HDMI výstup, dvě tlačítka pro maximálně 2 souběžně prezentující. Druhý, model CSE-800, sluší velkým zasedačkám a boardroomům. Pyšní se 4 K rozlišením, 2 HDMI vstupy a výstupy, 4 tlačítky, až 8 souběžně prezentujícími osobami. Navíc má v sobě integrovanou řadu prezentačních funkcí.

Kupte hned online, nebo se poraďte

ClickShare nepotřebuje žádné velké vysvětlování. Zapojení a rozchození zvládne i váš údržbář. Rádi vám však poskytneme odborné poradenství na téma, co, kam, proč a kolik kusů. Je to na vás. Buď kupte online v našem eshopu, nebo si od nás nechejte poradit a kontaktujte nás. Jsme tady pro vás. A pozor. Kdo objedná, dostane nyní dálniční známku na rok 2019 jako dárek. I když platí někdo jiný.

Další články

Načítám