Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že by vévodkyně Meghan (42) porušila královský protokol? Zatím se nám během královských cest po Austrálii a Oceánii předváděla v důstojných outfitech, ve kterých se jí začíná rýsovat těhotenský pupík. Na oficiality na Novém Zélandu však oblékla modré šaty značky Givenchy, které měly tak průsvitnou sukni, že z toho kouká malér.

Sukně sice sahala až pod kolena, ale na ostrém denním světle byla průsvitná, což zřejmě během oblékání nebylo vidět. Meghan to každopádně velmi slušelo a většina fanoušků navíc ocenila, že z vévodkyně viděla i něco víc. Královna ji však za výběr nejspíš nepochválí...

Meghan a princ Harry se po více než dvoutýdenní cestě po Austrálii, Novém Zélandu, Fidži a Tonze vrací zpět do Londýna. Tam vévodkyni budou čekat o něco příjemnější povinnosti, bude se připravovat na miminko, na které se kromě ní a Harryho těší minimálně polovina planety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám