Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že má tanec blahodárný vliv na zpevnění těla, potvrdí každý účastník StarDance. Nemine rozhovor, v němž by soutěžící nezmínili, jak jim narůstá svalová hmota. Důkazem toho jsou ostatně skvěle tvarované figury profesionálek. Jako příklad uveďme ty, které znají televizní diváci z letošní i z předchozích řad zmíněné taneční show.

Ve výčtu nemůže chybět Veronika Lálová, jejíž postava, hlavně tedy její zadní partie, je přímo proslulá. Diváci ji mohli obdivovat už loni, kdy se Zdeňkem Piškulou dotančili až k vítězství. Letos Veronika tvoří dvojici s moderním pětibojařem Davidem Svobodou.

Lucii Hunčárovou v deváté řadě fanoušci bohužel neuvidí, tanečnice jim to však vynahrazuje na sociálních sítích. Na mnoha snímcích pak figuruje i její přítel Emanuele Ridi, s nímž se Lucka dala dohromady právě na parketu. Nezapomenutelná byla také ve dvojici s Lukášem Pavláskem.

Ani Eva Krejčířová, která si v minulosti zatančila s Jaromírem Bosákem, Ladislavem Vízkem či Ondřejem Bankem, a Martina Marková, tanečnice Marka Taclíka, v letošní sestavě nefigurují. Tak si je také připomeňme fotkou.

A do pětice je tu Alice Stodůlková. Tanečním krokům učila Pavla Kříže, s nímž vyhrála čtvrtou řadu, poté Matěje Rupperta a v aktuální řadě soutěží s moderátorem Daliborem Gondíkem. A jde jim to skvěle.

Martina Marková

Eva Krejčířová

Alice Stodůlková

Veronika Lálová

Lucie Hunčárová

Reklama

Další články

Načítám