Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podzim je ideální období pro vylepšení vašeho obývacího pokoje. Chladné počasí nás drží v teple domova, a tak se chceme obklopit útulným interiérem. Nebojte se vzorů a barev. Začít můžete proměnou sedačky. A ani si nemusíte kupovat novou.

Renovace sedačky pomocí napínacích potahů

Foto: decoDoma.cz
Více

Foto: decoDoma.cz

Komerční sdělení

Oživte obývací pokoj sedačkou s romantickým vzorem růží. Romantický styl vyvolává pocity nostalgie a na druhé straně přináší do našich domovů půvab a pohodlí. Často jej tvoří rodinné poklady v podobě porcelánu a drobných relikvií, mnohé věci lze objevit v bazarech i ve starožitnictví. Určitě si vybavíte starou čalouněnou pohovku s vybledlými potahy a růžemi. Máte-li podobnou – třeba se šrámy a prodřenými místy, můžete jí vdechnout nový život díky lehounkému napínacímu potahu s volány od decoDoma. A to bez čalouníka a bez velkých výdajů. Převléknete ji asi za pět minut. Pro vaši sedací soupravu ale můžete vybrat i úplně jiný podzimní kabátek. Napínací potahy jsou dostupné v různých barvách, vzorech i velikostech.

Nejoblíbenější žíhané varianty s oranžovými doplňky

Foto: decoDoma.cz
Více

Foto: decoDoma.cz

Komerční sdělení

Napínací potahy decoDoma fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku z té původní. Potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky sedačky, která je ukrytá pod ním. Obepne sedačku včetně zadní části a područek, takže dokonale sedí a odpadává urovnávání věčně se shrnující deky. Napínací potahy se také snadno udržují. Bez obav je můžete prát v pračce a mít tak sedačku stále čistou. Právě proto jsou tak oblíbené u rodin s dětmi nebo zvířecími mazlíčky. Pokud sáhnete po žíhané variantě potahu, získá váš obývací pokoj velmi elegantní styl. Na podzim k němu přijdete oranžové doplňky. Oranžová barva patří k halloweenským dýním, ale i podzimně zbarveným listům.

Nová energie pro váš obývací pokoj

Foto: decoDoma.cz
Více

Foto: decoDoma.cz

Komerční sdělení

Nebojte se ani hodně výrazných barev, které dodají vašemu obývacímu pokoji potřebnou energii. Přesně takové barvy najdete v nové kolekci napínacích potahů Buklé. V nabídce jsou v 10 různých barvách a 9 velikostech. V pošmourných dnech rozzáří váš obývací pokoj zářivá žlutá. Patří k teplým odstínům navozujícím útulné prostředí. Obecně se dá o žluté barvě říct, že je barvou radosti. Představuje slunce a tím velkou porci energie. Kdo z nás by si nepřál obklopit se jasem a teplem? Velice často ji propůjčujeme tmavým místnostem nebo dětským pokojům, protože je barvou podporující tvůrčí činnost. A až se vám okouká, stačí ji vyměnit za potah v jiné barvě.

Renovace pro starší kousky nábytku

Foto: decoDoma.cz
Více

Foto: decoDoma.cz

Komerční sdělení

Pokud máte rádi čisté, až strohé interiéry, je to pravé severský styl hygge. Hygge je dánský a norský výraz pro vše, co vnímáme jako příjemné – pocit pohodlí, tepla, harmonie, přátelská setkání a společné jídlo. Kombinujte nové bytové zařízení se starými kousky. Interiér zbavíte sterilnosti jednoho stylu a naplníte ho vzpomínkami. To vše si bez obav můžete užít v obývacím pokoji, kde máte sedačku vybavenou napínacími potahy, které v případě ušpinění snadno svléknete a vyperete.

Další články

Načítám