Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

S blížícím se zimním obdobím se dá předpokládat, že v posteli budeme trávit daleko více času než obvykle. A aby bylo tohle lenošení ještě příjemnější, rozhodně potřebujete vhodnou postel.

Obklop se luxusem

Foto: okay.cz
Více

Foto: okay.cz

Komerční sdělení

Toužíte spát jako členové královského rodu? Pak není nic jednoduššího, než si pořídit postel celočalouněnou. Třeba taková eko-kůže vypadá velmi luxusně a je dostupná v mnoha barevných variantách – od bílé po černou. Atraktivní kousek, který vyjde o něco levněji, seženete ale i v látkovém provedení. Ačkoli působí velmi luxusně, jejich doménou je také praktičnost. Takové postele totiž mají obrovskou výhodu úložného prostoru, kam můžete uložit třeba letní lůžkoviny. A díky matraci, která už je většinou součástí postele, ušetříte i nějakou tu korunu. A to se docela hodí, ne?

Dřevěná klasika

Foto: okay.cz
Více

Foto: okay.cz

Komerční sdělení

Pokud toužíte po klasické posteli, co zapadne do každého interiéru, pak je tady stále ještě dřevěná klasika. Abyste docílili jemného kontrastu, tmavé prostory klidně doplňte o světlejší dřevo a naopak. Možností je spousta. Dřevěné královny našich ložnicí se stále drží na špici prodejních tabulek. Jejich praktičnost tkví zejména v jejich snadné údržbě i tom, že si k ní často můžete dokoupit matraci podle svých představ. A že je z čeho vybírat – matrace pružinová, z paměťové pěny, tvrdá, měkká,…

Kovaná jemnost

Foto: okay.cz
Více

Foto: okay.cz

Komerční sdělení

Dávno jsou pryč doby, kdy kovové postele byly designovým peklem. Dnešní kousky však rozhodně nepatří do starého železa! Naopak působí daleko romantičtějším dojmem, který navíc bývá mnohdy podtržen o dřevěné detailní prvky a jsou daleko bytelnější než kdysi. A ještě jeden bonus navíc. Bydlíte v paneláku? Tak zapomeňte na obtížné tahání těžkých dřevěných postelí a sáhněte po kousku, u kterého si při stěhování nestrhnete záda.

Mysli na detaily

Foto: okay.cz
Více

Foto: okay.cz

Komerční sdělení

Říká se, že v jednoduchosti je krása, ale na druhou stranu, proč se neobklopit pořádnou dávkou komfortu, když jde o náš spánek a pohodlí? Vždyť právě spánkem strávíme až jednu třetinu svého života. Pořádná matrace a lůžkoviny jsou alfou a omegou každé postele, bez nich by nebylo nic. Jestliže jsou pro vás matrace a lůžkoviny španělskou vesnicí, ničeho se nebojte, školení odborníci vám vždycky rádi poradí, jakou matraci ideálně zvolit, aby váš spánek byl co nejkvalitnější. Pomyslnou třešničkou na dortu jsou už jen noční stolky, anebo různé designové polštářky, jejichž správná barevná kombinace vás bude přímo vybízet, abyste v posteli ještě nějaký ten čas zůstali.

Další články

Načítám