Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se týče britské královské rodiny, největší pozornost byla v posledních dvou týdnech věnovaná novomanželům Meghan a Harrymu na jejich cestě po Austrálii, Novém Zélandu, Fidži a Tonze. Miláček „publika“ Kate (42) tak zůstala trochu upozaděna. Snad jen po banketu pro nizozemského krále a královnu, konaném v Buckinghamském paláci, se jí média věnovala - aby strhala výběr jejích šatů.

Být pod drobnohledem celého světa, tipujeme, Kate nechybělo. Nic ale netrvá věčně, a i cesta jejího švagra a švagrové je u konce. Zraky fanoušků se tak opět mohou přesunout do Velké Británie.

Poté, co se matka George, Charlotte a Louise vrátila po mateřské zpět do práce, k povinnostem ženy budoucího britského krále, převážně charitativním, nezahálí.

Práci začala návštěvou dětí v lesní školce a na úterní návštěvě Essexu, kam dorazila i s Williamem, zase navštívila účastníky programu Coach Core, jenž pod záštitou královské nadace (The Royal Foundation) podporuje mladé ve sportovních aktivitách a pomáhá jim budovat kariéru. Aby šla hlavně teenagerům příkladem, chopila se i Kate rakety a zahrála si svůj oblíbený tenis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám