Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co oslavila 50, září Kylie Minogue (55) víc než kdy předtím. Od května má totiž stálý vztah s Paulem Solomonsem (43), ředitelem britského GQ magazínu. Ten ji sice doprovodil i na akci Harper's Bazaar Women Of The Year Awards 2018, odkud si odnesla cenu za hudební ikonu, nicméně tentokrát ho zastínil jiný. A to zpěvaččin dlouholetý přítel, zpěvák Nick Cave (61).

Právě s ním v roce 1995 nazpívala píseň Where The Wild Roses Grow, která v témže roce drtila hitparády a je jednou z nejúspěšnějších písní zpěvaččiny kariéry, stejně jako nejúspěšnějším singlem Cava. Po vydání hitu se zhruba rok šuškalo, že spolu pár dokonce randí. Přestože to ani jeden z nich nikdy nepotvrdil, duo si zůstalo blízké. Slavný song si spolu naposledy střihli na letošním All Points East festivalu v červnu, kde fanoušky absolutně odrovnali.

Kylie má k Nickovi stále blízko a nejednou se nechala slyšet, že jí jeho muzika a přátelství bylo oporou v těžkých chvílích. Spolupracovala s ním také na filmu Nick Cave: 20 000 dní na Zemi. A přestože si šli každý svou cestou, jak v milostném životě, tak po hudební stránce, fanoušci jsou z jejich společných setkání pokaždé doslova u vytržení. Slavný hit si můžete připomenout níže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám